top of page

Vil vi bedras?


Fargene er nesten borte. Det er nesten bare gråtoner, men det som er spesielt med bildet er at dette er en stamme av et bjørketre som står på land. Men, for meg ser det ut som om det står uti vannet og speiler seg. Det er da vi ser at det ikke er noe speilbilde....

Er det ikke rart hvordan vi kan bedras. Det er ikke alltid ting er som vi tror. Kanskje er det smart å sjekke litt nærmere før en blir irritert over noe eller noen. Det er ikke alltid at ting er vondt ment. Ofte er det at vi er på forskjellige "planeter" og oppfatter hverandre helt motsatt.

La dagen i dag bli en lys dag selv om sola ikke kommer frem. Det har noe med å se positivt på ting. La oss glede oss over de nydelige høstfargene som dukker opp, at det fremdeles blomstrer i krukker og hage, at inneblomstene står der med store flotte blomster bare for å nevne noen små gleder i hverdagen. Jeg er sikker på at du har mange flere som du kommer på.

Siste innlegg
bottom of page