top of page

om gerd Astrid

Mitt navn er Gerd Astrid Stokkeland og jeg er godkjent healer og sertifisert coach.

Etter mange år som administrasjons- og kvalitetsleder i oljerelaterte selskaper, var tiden inne for å starte opp for meg selv.

Jeg har alltid vært opptatt av å være en ressurs for de som trenger det. Det er viktig for meg å hjelpe og ved å utdanne meg som coach, ser jeg at dette kan komme mange til gode. Det kan være en samtale hvor vi gjennomgår personlighetsanalyse for å finne din motivasjon som får deg til å yte ditt beste i alle sammenhenger eller andre NLP metoder for å få frem det beste i deg selv.

For en del år siden ble jeg klar over at jeg hadde varme hender. Jeg har alltid hatt intuisjon, magefølelse, men nå ble jeg klar over at jeg hadde healing evner. Jeg har tatt healingkurs som inneholder VEKS som står for vitenskapslære, etikk, kommunikasjon og samfunnslære relatert til healing. Jeg er også registert i Det Norske Healerforbundet.

Dersom du har fysiske problemer som vondt i skulder, kne, rygg eller hodepine etc. eller du kjenner på deg at du ikke mestrer mer, er utbrent eller har sorg over å ha mistet en av dine kjære eller tap av jobb, så kan en samtale med bruk av disse teknikkene være det som hjelper deg til å komme deg på beina igjen. Ta kontakt for en timeavtale.

 

Jeg er også utdannet TFT terapeut og kan dermed gi deg råd og hjelp som du kan ta med deg videre og praktisere selv. TFT er svært virkningsfullt dersom du har fobier, men også for en rekke andre utfordringer.

Jeg har mange gode og solide tilbakemeldinger og nå har jeg lyst til å hjelpe deg slik at du også kan få en bedre hverdag.

Husk at alt du sier er taushetsbelagt. Merk også at healing ikke erstatter skolemedisin/legehjelp og at en healer ikke stiller diagnoser.

.

bottom of page