top of page

Mirakler


Mirakler skjer hele tiden – noen store andre små. Snøklokkene titter fem fra den mørke, harde jorden og overrasker oss med sine hvite, fine, små klokker. Et lite vers fra en minnebok var slik:

Du lille snøklokke hvit og fin La alltid meg være blomsten din. Du er så yndig, du er så skjønn, står alltid bøyet i stille bønn.

Sola står opp hver morgen og vi tar det for gitt at slik er det. Nye verdensborgere blir født og det er alltid et like stort mirakel.

I dag vil jeg fortelle om noe som jeg i kraft av min healing har opplevd. Det er mirakler i hverdagen.

En venninne av meg ble for kort tid siden påkjørt bakfra. Det var et skikkelig smell og hun ble kjørt til sykehus for en sjekk. På røntgen fant de ingen brudd, men rygg og nakke verket skikkelig. Jeg startet healing og på kort tid var smertene redusert betraktelig. Samtidig kjente hun at hun fikk førligheten tilbake i hånden sin. For mange år siden hadde hun brukket håndleddet og gipsen var lagt for stramt. Etter utallige besøk hos fysioterapeut var den blitt noe bedre, men pinsettgrepet manglet. Hennes store glede var å male og lage skulpturer, men dette var umulig da hun ikke kunne holde en pensel lenger. Plutselig kunne hun lukke hånden. ”Jeg vil ikke takke deg sa hun for dette her er ikke mulig. I morgen er den nok tilbake som den var”. Nå snart et år etter, er hånden fremdeles helt fin. Hun kan luke i bedene sine og bære handleposer og alt fungerer som det skal. Hun kan nå bruke pensel og male og bruke sine kreative sider.

En annen gang var jeg på et kurs og vi ble delt inn i grupper og skulle jobbe med en oppgave som skulle fremføres etterpå. En i gruppen var så dårlig i ryggen at han ikke klarte å konsentrere seg. Jeg spurte om han var interessert i at jeg startet healing og det var han. Jeg benyttet fjernhealing og i løpet av fem minutt begynte han å strekke seg ut. Han spurte om det var mulig og reiste seg opp og begynte å bøye å tøye. Den vonde ryggen var helt i orden igjen og han kunne være med og konsentrere seg om oppgaven.

En dame så min brosjyre og bestilte tid for dette måtte prøves. Hennes store ønske var å få lese på sengen. Nå var ryggen så vond at hun nesten ikke klarte å sitte. Etter første behandling ble den mye bedre og da hun kom neste gang spurte jeg hvordan det gikk og da strålte hun som en sol og sa at nå kunne hun sitte i sengen og lese. Det er store øyeblikk når slikt skjer.

For bare kort tid siden fikk jeg inn en flott jente som hadde hatt ME i 3 år til behandling. Hun hadde vært borte fra skolen i nesten 2 måneder og var helt nede for telling. Etter fem behandlinger som gikk over en snau måned, var energien tilbake og hun hadde klart å være sammen med vennene sine om helgene og hadde vært innom skolen og er nå tilbake på skolen igjen.

En mann hadde bestemt seg for å sykle Nordsjørittet. Han var topp trent, men hadde ikke utført et så langt ritt tidligere. Da han var kommet til Klepp, ble jeg kontaktet. Da lå han nede for telling og sa at nå er det nok, klarer ikke mer. Han fikk fjernhealing og etter 10 minutt satte han seg opp og var klar til å fullføre rittet og det klarte han. Senere på kvelden fikk jeg en sms der han takket meg for all energi jeg hadde gitt ham og han var dypt takknemlig for at jeg hadde gitt han muligheten til å fullføre.

Healingen har utrettet utrolig mange mirakler. Jeg har stor forståelse for at det kan virke merkelig og uforståelig siden vi ikke klarer å se denne kraften og at det bare kan skje sånn helt uten videre. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått hjulpet mange allerede og jeg er klar til hjelpe flere. Det er vanskelig å si hvem som responderer godt og mindre godt på forhånd. Alle forteller at de kjenner noe, enten det er varme, kulde, prikking, stikking, romling i magen og at det har skjedd noe med de.

Se på miraklene rundt deg. De er der. Du må bare se etter!

Ønsker deg en mirakuløs dag.

Siste innlegg
bottom of page