top of page

Si takk


I dag har jeg lyst til å utfordre deg med å spørre: Når sa du sist takk.

Det å være takknemlig for hva vi har og ikke hige etter hva naboer og venner har fått og har er viktig. Er du takknemlig, føler du mest sannsynlig at du ha det bra i livet ditt.

Takknemlighet mener jeg er en av de viktigste faktorene til at man har det godt. Dersom man er takknemlig, er det en god måte å få vekk de negative tankene og følelsene på. Du får lettere en god kontakt med dine venner og dette medfører ofte mer energi og at helsen blir bedre.

Jeg hørte en gang om en kelner som skrev takk på regningene og dette medførte at han fikk mer drinks enn han gjorde før han startet med dette. Det viser at det ikke alltid er så mye som skal til for å skape endringer.

Kravmentaliteten er ganske høy her i Norge. Vil ha og må ha er vanlig å høre fra barn og voksne. Vi spør hele tiden etter mer. Vi er vant til høy standard og har høye forventninger til alt og alle.

Takk for de tingene du har rundt deg og ikke minst til de menneskene som du omgås. Det er ikke usannsynlig at det er takket være dine omgivelser at du har fått det slik du har det i dag.

Noen er flinkere til å takke og vise takknemlighet. Alle bør vi vise takknemlighet for vi har alle noe og noen vi er glade i.

Hva er du mest takknemlig for?

Siste innlegg
bottom of page