top of page

Start dagen med et smil

Det startet med at jeg ble fortalt at jeg skulle skrive. Spørsmålet jeg stilte meg var: Hva skal jeg skrive? Jeg har alltid likt å skrive så det kom ikke som noen stor overraskelse, men jeg var ikke helt forberedt. Mye kommer frem etter en god natts søvn og det gjorde det i dag også. Jeg våknet opp med en klar tanke om at jeg skulle skrive et kort innlegg på Facebook. Det som kom til meg var: Start dagen med et smil.

Hva betyr et smil? Jeg avslutter ofte en e-post med et smil, like gjerne skrevet som et bilde med smilefjes. Det gjør noe når du ser at det står at du sender noe med et smil. De som er visuelle vil fremkalle smilet. Det gjør en godt. De som leser det, tenker på hva det står og gjør seg kanskje opp noen tanker rundt det.

For meg er det viktig å smile. Det er som om du kommer i bedre humør. Selvfølgelig kan det være stormfullt og trist en dag og problemene står i kø og bare venter på å tynge deg ned. Starter du med et smil, vil du se at du får mer energi og problemene blir mye mindre.

Det kan vært kjekt å spørre? Virket det for deg? Det gjør det for meg. Jeg traff mange på min tur som jeg smilte til. Kanskje de lurte på om jeg kjente de, men det viktigste for meg er at de ser at jeg smiler og at de kankje så vidt smiler tilbake. Det er ikke mer som skal til for å bringe det videre.

Siste innlegg
bottom of page