top of page

Bak skyene er himmelen alltid blå

Du våkner og ser ut vinduet. Det er overskyet og ingen sol er å se. Du vet at bak skyene er himmelen alltid blå og det betyr at det er muligheter for at ting kan skje.

Ofte går man rundt og sturer og får ikke kommet igang med noe. Det er som all energi har forlatt en og du har nesten ikke lyst til å stå opp. Da er det viktig å se små lyspunkter i hverdagen. En god kopp kaffi eller te i en nydelig kopp som har stått på øverste hylle og ikke blitt brukt fordi den ikke passet inn i det daglige servicet du bruker. Et skjerf eller jumper i friske farger lyser også opp. Hva må til for at du skal se et lyspunkt i hverdagen?

Det er viktig for meg å bruke farger. Både klær, smykker og hjemmet mitt er fullt av farger. Det er lett å endre fargene ettersom årstidene forandrer seg. Puter og duker gjør store forskjeller og det samme gjør klær. Føler jeg meg trist og lei og har mest lyst til å legge meg ned og gjemme meg under dyna, er det viktig å finne frem klær med sterke, gode farger. Det hjelper meg til å livne til og få en bedre dag.

Tenk etter hva du trenger for å få et lite lyspunkt inn i hverdagen din.

Og, husk at det er de små detaljene som teller.

Siste innlegg
bottom of page