top of page

Hvordan en fjær kan bli til...


Kjent uttrykk sier at en fjær kan bli til fem høns. Da jeg var ute på tur, så jeg en liten fjær som hang på en vissen grein. Det var så uunnseelig der den hang. Men, et trent øye får med seg de små detaljer og dermed ble den foreviget.

Den lille fjæren ser unektelig ut som en liten fugl med nebb og flott stjert. Det blåste da bildet ble tatt og dermed var det vanskelig å få det helt klart.

Jeg lar fantasien fly og dermed er dette en hvit liten fugl som viser meg veien videre. Er det ikke det vi alle ønsker, nemlig å se hvorhen vi skal gå, hva vi skal jobbe med, hvordan helsen blir, hvem vi vil forelske oss i og så videre.

Kanskje er det i dag vi opplever noe nytt og spennende. Møt dagen med glede og løft blikket og se hva du møter.

Siste innlegg
bottom of page