top of page

Koke suppe på en spiker


I dag kommer blogg nummer 100 og da må den bli litt spesiell. Da passer det godt å fortsette å koke suppe på en spiker som jeg har gjort 99 ganger tidligere. Det har vært rart å fortelle så mye forskjellig til alle dere som har fulgt meg. Det har vært små historier fra mitt eget liv som jeg har holdt opp mot dagens samfunn.

Det er rart hvordan dette startet. Jeg våknet en morgen og fikk så lyst til å skrive en liten setning på facebook. Da jeg hadde gjort det, gikk tankene mine videre og ville ha meg til å skrive en liten fortsettelse på det jeg hadde lagt ut. Det ble plutselig en hel historie og dermed kom det opp et nytt spørsmål. Hvordan skulle jeg legge dette ut?

Min eldste datter har hjulpet meg med å sette opp hjemmesiden min. Den viser hva jeg driver på med fordelt på coaching, healing og terapeut. Jeg fant ut at det ville være greit å åpne en ny side slik at jeg fikk inn en side som jeg kunne kalle blogg. Det klarte jeg å få til selv. Men det ble selvfølgelig ikke gjort så profft som det kunne vært. Hver morgen, så sant jeg hadde tid til det, satte jeg meg ned foran pc’en og begynte å skrive. Det var sjelden jeg hadde tenkt ut noe i forkant. Det bare kom til meg og så utviklet det seg mens jeg skrev.

Etter at jeg hadde lagt ut blogger hver dag i ca en og en halv måned, kom min datter og spurte om hun skulle fikse litt på bloggoppsettet. Nå fikk jeg også se hvordan jeg kunne legge inn bilder. Foto har jeg vært opptatt av så lenge jeg kan huske. Tidligere var det viktig å tenke nøye over hva en skulle ta bilde av, for man kunne ikke bruke opp en hel film på en tulleting. Det var dyrt å kjøpe filmruller og det var enda dyrere å fremkalle. Men, det fikk ikke hjelpe for foto måtte jeg ta. Nå i den digitale verden, kan vi ta så mange bilder vi vil og sortere når vi kommer hjem og ser det på en stor skjerm. Det er utrolig kjekt for meg som er så glad i blomster. Det er alltid noe spennende å ta med seg hjem.

Emnene har variert mye. Det er så mye som interesserer meg. Det er alt fra naturen til å hjelpe mennesker som ikke har det så godt. Jeg har alltid lest mye og dermed har jeg en stor database som jeg plukker av. Siden jeg er godt voksen, har jeg opplevd mye og det hjelper på slik at jeg kan se en sak fra flere sider. Jeg har med egenerfaring der jeg føler det passer inn. Videre har jeg tatt mange kurs og lært utrolig mye den siste tiden. Det er rart at det er hele tiden noe nytt som kommer frem som jeg ikke har vært så interessert i tidligere eller ikke hatt tid til å sette meg inn i. Men, nå er det typisk tiden kommet for å lære mer om meg selv og andre.

Ofte er temaene jeg kommer innom, noe som jeg har sett eller hørt og så har det ligget og modnet litt før jeg finne ut at dette vil jeg skrive om. Da blir det ut fra mitt ståsted og min vikling på saken. Det har blitt som om jeg koker suppe på en spiker. Hva skal jeg krydre suppen med i dag eller hvilke ingredienser har jeg til rådighet og kan putte oppi. Det er mye rart som kan røres i hop når en bare har kreativitet og interesse for å få det til.

Det har vært veldig kjekt å få mange koselige kommentarer på det jeg har skrevet. Noe passer for noen og andre reagerer på helt andre historier. Vi er så forskjellige. Det gir meg inspirasjon til å fortsette å blogge og det har jeg tenkt å gjøre.

Ønsker alle en fin fullmåne fredag og nyt helgen.

Siste innlegg
bottom of page