top of page

Vær god mot din neste og se hva det gir deg!

Dagene går og det som er skremmende er at de går bare fortere og fortere. Har du lagt merke til det du og?

Da jeg var liten, husker jeg at det var lange kvelder om vinteren. Vi var kanskje ute i den bratteste gaten og rant på kjelker og bromler. Det var et yrende liv. Hvis de kom fra kommunen og strødde sand, var vi hjemom og hentet sopekoster alle mann og sto på for fullt for å få det vekk. Vi samarbeidet og hadde det gøy. Alle var med både de eldste og de yngste barna. Det var kjedelig å måtte gå hjem om kvelden.

Når jeg tenker tilbake, var det en fin tid og vi hadde god tid. Alt varte så lenge. Slik var det også da det nærmet seg jul. Vi talte dagene og dagene kunne være lange. Det var forskjellige aktiviteter både på skolen, med lekser og ute. Vi fikk gjort mye.

Jeg synes det er viktig at vi gjør det som beriker livet vårt så godt vi kan. Heldigvis har jeg kommet igang som healer, terapeut og coach og får hjelpe de som har problemer i hverdagen. Det gleder meg virkelig.

I dag vil jeg fortelle en liten historie som skjedde her om dagen. En venninne av meg skulle opp til eksamen og grudde seg fælt. Hun var skikkelig urolig og hadde vondt i både magen og hodet. Det var absolutt ikke dagen for å ta en eksamen. Da hun ringte til meg, startet jeg fjernhealing. Det fikk raskt ned pulsen. Så spurte jeg om hun var visuell og med det jeg mente om hun kunne lukke øynene og forestille seg at hun så seg selv sittende i eksamenslokalet med prøven i hånden, smile og kose seg over at det var så enkle oppgaver og at hun mottok diplom for vel utført eksamen der hun løftet armene i været og jublet. Dette var så enkelt at hun nesten ikke ville tilbake til hverdagen. Det var et magisk øyeblikk. Jeg sa at dette kunne hun gjøre når prøven ble utlevert slik at hun klarte å roe seg ned igjen. Tilbakemeldingen var: Dette virket godt. Hun var så fornøyd med hjelpen hun fikk og strålte som en sol. Prøven gikk kjempefint.

Nå er jeg heldig som har evner som kan hjelpe andre, men jeg har også tatt NLP som jeg også benyttet denne gangen. (Les mer om hva NLP står for under Hva jeg tilbyr på min nettside) i tillegg til TFT og personlighetsanalyse.

Vær åpen for magiske øyeblikk!

Siste innlegg
bottom of page