top of page

Spor i snøen

Hvilke spor ønsker du å etterlate deg?

Snøen daler så hvit og fin og legger seg som en fin kåpe over hus og terreng. Det blir så lyst og fint. Solen får alt til å glitre. Kuldegradene synker og snøen får en hard overflate.

Har du noen ganger tenkt over at vi kan sammenligne menneske med snøen. Mennesket blir født. Det er så vakkert. Barnet vokser opp og glitrer, senere skjer det ofte at negative ting går inn i menneskesinnet og gjør det hardt og kanskje ugjennomtrengelig. Men så en dag, kan en plutselig og uventet solstråle i form av et annet menneske gi det magiske ordet eller håpet som skal til for å smelte lag på lag med skall som har dannet seg. Det er fantastisk når du opplever slikt.

Da jeg var ute og gikk tur her om dagen og var den første som laget spor, så jeg på alle de forskjellige sporene som var rundt om fra før. Det var spor av små og store mennesker med mange typer mønster under skoene. Det var spor av både hunder, katter og fugler. Alle veldig forskjellige.

Tankene spant videre og jeg var tilbake til menneskenes spor. Hvilke spor ønsker jeg å etterlate meg? Hva vil jeg skal leve videre etter meg? Det er et stor spørsmål. Alle vil at de skal bli husket på beste måte. Men, hva må til for det skal skje?

Det er nok ikke før en blir akkurat gammel nok at slike spørsmål trenger seg fram. Jeg har det godt med meg selv og har funnet min plass i livet. Nå er jeg så heldig at jeg har funnet frem til mine evner som har vært godt begrav og kommet i gang med å få hjelpe mennesker som ikke helt har funnet frem til det beste i seg selv. Mine healing evner har allerede hjulpet mange og sammen med NLP og TFT har jeg mange gode virkemidler. Mitt store ønske er at også du skal få det mye bedre. Jeg er godt i gang. Er du?

Ha det godt med deg selv.

Ønsker deg en positiv dag!

Siste innlegg
bottom of page