top of page

Hva skal til for å gjøre din dag bedre?

Årets første hvite lag dekker plenen da jeg står opp i dag. Det er så lyst og fint. Hadde det kommet litt mer snø ville den ha dekket alt det som vi ikke liker å se. Det kan være blader som har falt ned og ligger svarte og fæle utover plenen og visne planter og mye annet som en ikke har fått anledning til å rydde opp i.

Visste du at eskimoene har utrolig mange ord som beskriver snø. De beskriver snøen slik at du virkelig forstår hvordan snøen virkelig er. Dette var viktig og ble brukt for å få gjort dagens arbeid der det var snø i mye lengre perioder enn vi er vant med. Vi tenker nok mest på hvilket føre det er så vi kan finne riktig smøring til skiene.

Spørsmålet som kom til meg i dag var: Hva skal til for å gjøre din dag bedre? Ja, hvordan finne ut det? Kanskje du tenker at du har det jo helt bra og at det er godt nok.

De fleste lar dagene, ukene og årene gå i den samme gamle «tralten», men så skjer det noe som gjør at man åpner øynene og tenker seg om. Hva om?

Du har sikkert hørt ordtaket om at det alltid er grønnere på den andre siden av gjerdet. Fortsettelsen er at som regel at det er det ikke det. Du trenger ikke å gå over gjerdet for det du leter etter er der du er. Du må bare ta deg litt tid og se og tenke på hva du leter etter.

Det er alltid mulig å gjøre endringer, selv der du trodde det var umulig. Ofte er det ikke huset som trenger en ny runde med malerkosten, det er heller deg selv og ditt indre som trenger en gjennomgang.

Lykke til!

Siste innlegg
bottom of page